fbpx
Επιλογή Σελίδας

 

 

Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε την πολύ προσωπική αληθινή ιστορία της σχετικά με τη μάχη της με την υπογονιμότητα. 

Σε μια ειλικρινή νέα συνέντευξη που έδωσε στο Allure, η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που είχαν ξεσπάσει κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ. Φήμες που ισχυρίζονταν ότι ο λόγος που χώρισε το ζευγάρι ήταν επειδή η Άνιστον δεν ήθελε να αποκτήσει παιδί για να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Το ζευγάρι οδηγήθηκε τότε στη λήξη του γάμου τους και η ηθοποιός δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες.  

 

Ποια ήταν όμως η αλήθεια;  

Η Άνιστον στη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι όσο ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ προσπαθούσε να μείνει έγκυος αλλά δεν μπορούσε να τα καταφέρει και ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος δρόμος για εκείνη, αφού στην ουσία έδινε μια σκληρή μάχη με την υπογονιμότητα.   

«Έκανα κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης, έπινα κινέζικο τσάι, δοκίμασα τα πάντα» δηλώνει τώρα πλέον η σταρ. Τίποτα όμως δεν κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητάς της και ο γάμος της με τον Μπραντ Πιτ έληξε το 2005 μετά από 5 χρόνια και πολλές προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί, ενώ ταυτόχρονα είχαν σχεδόν παγιωθεί οι φήμες ότι εκείνη διάλεξε την καριέρα σε βάρος της μητρότητας. 

 

Θύμα κακής διαχείρισης του θέματος της υπογονιμότητας από τα μέσα 

Η Άνιστον μίλησε ανοιχτά για την έλλειψη ευαισθησίας που έχει βιώσει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το πρόβλημα της υπογονιμότητας που δεν ήταν γνωστοποιημένο και μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ.  

Το 2016, ένα καυστικό άρθρο στην Huffington Post αναφερόταν σε ψευδείς φήμες εγκυμοσύνης της ηθοποιού εκείνη την εποχή. Ή ίδια είχε δηλώσει τότε: «Έχω κουραστεί να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Ναι, μπορεί να γίνω μητέρα κάποια μέρα. Αν μείνω ποτέ έγκυος θα είμαι η πρώτη που θα σας ενημερώσω. Αλλά δεν επιδιώκω τη μητρότητα επειδή νιώθω ελλιπής. Οι γυναίκες μπορούμε να είμαστε πλήρεις με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Αποφασίζουμε μόνες μας τι πρέπει όταν πρόκειται για το σώμα μας. Αυτή η απόφαση είναι δική μας και μόνο δική μας. Ας πάρουμε αυτή την απόφαση για εμάς και για τις νέες γυναίκες σε αυτόν τον κόσμο που μας βλέπουν ως παραδείγματα. Ας πάρουμε αυτή την απόφαση συνειδητά, έξω από τον θόρυβο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δεν χρειαζόμαστε ως γυναίκες να είμαστε παντρεμένες ή μητέρες για να είμαστε πλήρεις».  

Ή Άνιστον επίσης μίλησε για το θέμα της αδιακρισίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο The Hollywood Reporter τονπερασμένο Δεκέμβριο, λέγοντας ότι «συνήθιζε να τα παίρνει όλα πολύ προσωπικά» εκείνη την εποχή, εξηγώντας ότι αυτή η ιστορία της κακής διαχείρισης των ευαίσθητων προσωπικών της δεδομένων συνέχισε να την ταλαιπωρεί και την εποχή της άνθισης των social media 

«Αυτό που έκαναν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην προσωπική ζωή των ανθρώπων τότε, τώρα μπορούν να το κάνει ο καθένας στα social media», είπε η σταρ τουThe Morning Show. «Oποιοσδήποτε κάθεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή μπορεί να κάνει σχόλια που εκφοβίζουν ή καταρρακώνουν τους ανθρώπους που μπαίνουν στο στόχαστρο πολλές φορές χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Δεν ξέρω πώς φτάσαμε σε όλο αυτό. Όμως είναι κάτι πολύ σκληρό για την κοινωνία μας». 

 

Γιατί μετάνιωσε που δεν έκανε κατάψυξη ωαρίων 

Η Τζένιφερ Άνιστον σήμερα στα 53, δηλώνει: «Είμαι εδώ σήμερα. Το πλοίο έχει αποπλεύσει. Αισθάνομαι πραγματικά μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει πια ελπίδα. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι πια». Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει που δεν είχε προχωρήσει όταν ήταν νεότερη σε κατάψυξη ωαρίων, πράγμα που θα είχε πιθανόν αυξήσει τις πιθανότητές της να αποκτήσει παιδί.