fbpx
Επιλογή Σελίδας

 

Η Τζένιφερ Άνιστον είπε σε ένα αμερικανικό περιοδικό ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τη ρωτούν γιατί δεν έχει παιδιά. 

 

Η σταρ των Friends είπε ότι υπάρχει τεράστια πίεση στις γυναίκες να κάνουν παιδιά και αν δεν το κάνουν – για οποιονδήποτε λόγο – θεωρούνται κατώτερες ή προβληματικές. 

 

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, στο The Hollywood Reporter, ρωτήθηκε πώς η προσοχή που δίνεται στην προσωπική της ζωή έχει επηρεάσει την καριέρα της. 

 

Είπε: «Συνήθιζα να το παίρνω προσωπικά – όλες οι φήμες για την εγκυμοσύνη και η σιγουριά κάποιων που λένε «α, έβαλε την καριέρα της πάνω από το να κάνει παιδιά». Ήθελα να απαντήσω “δεν έχεις ιδέα τι μου συμβαίνει προσωπικά, ιατρικά, γιατί δεν μπορώ… μπορώ να κάνω παιδιά;” Δεν ξέρουν τίποτα όσοι τα λένε αυτά, και είναι πραγματικά επώδυνο να τα ακούω». 

 

Η ηθοποιός, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για το ότι πρωταγωνιστεί σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως το Picture Perfect και το The Break-up, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Brad Pitt για πέντε χρόνια πριν χωρίσουν και παντρεύτηκε έναν άλλο ηθοποιό, τον Justin Theroux το 2015. 

 

Έχει μιλήσει επανειλημμένα για το πόσο ενοχλητικό είναι να της κάνουν ερωτήσεις για το γιατί δεν έχει παιδιά.