fbpx
Επιλογή Σελίδας

ADVERTORIAL

Όταν μια γυναίκα ή ένα ζευγάρι αποφασίζει να υποβληθεί σε θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με δωρεά ωαρίων, μια από τις πιο συχνές απορίες που προκύπτουν είναι εάν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν φρέσκα ή κρυοσυντηρημένα ωάρια. Και οι δύο τεχνικές είναι αποτελεσματικές, ωστόσο, οι θεραπείες με τα κρυοσυντηρημένα ωάρια από μια τράπεζα ωαρίων παρουσιάζουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τις θεραπείες με φρέσκα ωάρια. Οι ασθενείς που θέλουν να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία δωρεάς ωαρίων μπορούν να το κάνουν αποτελεσματικά και σύντομα. Τα κρυοσυνητρημένα ωάρια για αυτές τις ασθενείς ταξιδεύουν στη χώρα προορισμού τους σε ειδικά κουτιά που διατηρούν τη θερμοκρασία και τις βέλτιστες συνθήκες για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ποιότητα όταν φτάνουν στο εργαστήριο για να γονιμοποιηθούν με το σπέρμα του συντρόφου ή ενός ανώνυμου δότη.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ ΔΩΡΕΑΣ ΩΑΡΙΩΝ ΜΕ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΩΑΡΙΑ

Παρακάτω θα αναφερθούν εν συντομία οι σημαντικότερες διαφορές μεταξύ της πραγματοποίησης ενός κύκλου δωρεάς ωαρίων με κρυοσυντηρημένα ή φρέσκα ωάρια.

  • Ευρεία επιλογή δοτριών και φαινοτύπων.

Για τη πραγματοποίηση της θεραπείας με κρυοσυντηρημένα ωάρια, η ασθενής αποκτά πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δοτριών, με διαφορετικά φαινοτυπικά χαρακτηριστικά. Στην ίδια διαδικασία με φρέσκα ωάρια, η επιλογή περιορίζεται συνήθως στον αριθμό των διαθέσιμων δοτριών που μπορεί να βρει η ασθενής στην περιοχή όπου θέλει να κάνει τη θεραπεία, επομένως οι επιλογές των δοτριών ωαρίων είναι λιγότερες.

 

  • Δεν υπάρχει αναμονή

Οι τράπεζες ωαρίων όπως η Ovobank διαθέτουν ένα μεγάλο φάσμα δοτριών, τις οποίες μπορεί να δει η ασθενής στην online πλατφόρμα OvobankID , ώστε να βρει γρήγορα και αποτελεσματικά αυτή που να της μοιάζει περισσότερο, επομένως η ασθενής πολύ γρήγορα μπορεί να ξεκινήσει τη θεραπεία.

 

  • Άμεση διαθεσιμότητα

Η ασθενής έχει δυνατότητα επιλογής άμεσα διαθέσιμων παρτίδων ωαρίων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προγραμματίσει την έναρξη της θεραπείας όταν εκείνη επιθυμεί και το ιατρικό προσωπικό συμφωνεί. Με φρέσκα ωάρια, η ασθενής θα πρέπει να συγχρονίσει τον κύκλο της με την δότρια και να αντιμετωπίσει διάφορους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν, όπως για παράδειγμα η ακύρωση του κύκλου της διέγερσης ή οποιοδήποτε πρόβλημα που επηρεάζει άμεσα την δότρια.

 

  • Ταχύτερη διαδικασία

Η ασθενής δεν θα χρειαστεί να συγχρονιστεί με τη δότρια για να ξεκινήσει την ωοθηκική διέγερση. Τα ωάρια είναι ήδη κρυοσυντηρημένα και μόνο θα πρέπει να υποστούν μια διαδικασία απόψυξης για να γίνει η γονιμοποίηση και η εμβρυομεταφορά.

 

  • Εγγυημένο αποτέλεσμα

Από τις τράπεζες ωαρίων εξασφαλίζεται ότι οι δότριες είναι κατάλληλες και έχουν καλή κατάσταση υγείας, πραγματοποιώντας εκτενείς ιατρικές, γενετικές και ψυχολογικές εξετάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα ωάρια είναι υψηλής ποιότητας για να επιτευχθούν υψηλά ποσοστά εγκυμοσύνης.

Η OvobankID διαθέτει διάφορα κέντρα συλλογής σε όλο τον κόσμο που επιτρέπουν την πρόσβαση σε δότριες από όλες τις εθνικότητες και σε ποικίλους φαινοτύπους. Μέσω της ιστοσελίδας OvobankID, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των δοτριών με λεπτομερείς πληροφορίες, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο, τον τύπο αίματος, το ύψος και το βάρος, καθώς και τις ιατρικές και γενετικές εξετάσεις που τους έχουν γίνει. Μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της παρτίδας που ταιριάζει σε κάθε ασθενή, και οι παρτίδες μας στέλνονται με εγγύηση επιβίωσης: αν λιγότερο από το 50% μιας παρτίδας ωαρίων (6 ωάρια) επιβιώσει στη διαδικασία απόψυξης, θα στείλουμε δωρεάν μια μικρή παρτίδα 3 ωαρίων, ή μια επιπλέον παρτίδα 6 ωαρίων στη μισή τιμή.

Οι αποστολές γίνονται με ειδικά δοχεία, σχεδιασμένα για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά. Η αποστολή είναι γρήγορη, και τα ωάρια μπορούν να φτάσουν σε 24 ώρες αν είναι απαραίτητο. Συμπληρωματικά με την πλατφόρμα Ovotracker, η οποία επιτρέπει την πλήρη παρακολούθηση της αποστολής των ωαρίων, τα Ovoscan και Ovolabel είναι δύο εργαλεία που αυτοματοποιούν τη διαδικασία ελέγχου των παρτίδων και μειώνουν τα σφάλματα ανθρώπινων παραγόντων. Αυτό συνιστά μια επανάσταση στα πρωτόκολλα εργασίας που εφαρμόζονται σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια στους παραλήπτες-ασθενείς.