fbpx
Επιλογή Σελίδας
Το Labor Of Love, που έκανε το ντεμπούτο του πρόσφατα στην αμερικάνικη τηλεόραση, είναι ένα παιχνίδι-ριάλιτι διαφορετικό από άλλα.

Κεντρικός χαρακτήρας είναι η Κρίστι, μια γυναίκα χωρίς σύντροφο, που επιλέγει μεταξύ 15 διαφορετικών ανδρών. Ωστόσο, αντί για ένα τυπικό σενάριο τύπου Bachelor, οι άνδρες ανταγωνίζονται για το ποιος από αυτούς θα ξεκινήσει μια οικογένεια με την Κρίστι, είτε ως σύντροφος είτε ως δότης σπέρματος.

 

Η Κρίστι, που είναι 41 ετών, ανησυχεί για τη μείωση της γονιμότητάς της. Καθώς πέρασε τη δεκαετία των 30 ταξιδεύοντας στον κόσμο και εστιάζοντας στην καριέρα της, πάντα πίστευε ότι η απόκτηση ενός παιδιού απλά θα συνέβαινε. Παντρεύτηκε στα 37, αλλά ο γάμος της κατέληξε σε διαζύγιο μετά από μόλις 6 μήνες. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Η Κρίστι συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Bachelor το 2007, αλλά δεν κέρδισε.

 

Η ίδια δήλωσε στους Los Angeles Times: “Νόμιζα ότι το κομμάτι του μωρού θα συμπλήρωνε αυτόματα κάποια στιγμή το παζλ – θα συναντούσα το σωστό άτομο, θα ξεκινούσαμε μια οικογένεια και όλα θα ήταν τέλεια. Νομίζω ότι πολλές γυναίκες βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα. Επομένως, το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια ιστορία με την οποία πολλές γυναίκες μπορούν να ταυτιστούν.”

 

Το παιχνίδι παρουσιάζεται από την Κριστίν Ντέιβις που έπαιξε την Σάρλοτ στο Sex and the City, έναν χαρακτήρα που είχε τα δικά της προβλήματα γονιμότητας.

 

Στην αρχή η Κρίστι επισκέπτεται έναν ειδικό γονιμότητας και δηλώνει ότι είναι πρόθυμη να αποκτήσει ένα παιδί μόνη της. Τότε η Κριστίν Ντέιβις την παρουσιάζει σε 15 άντρες που είναι επίσης έτοιμοι να ξεκινήσουν μια οικογένεια.

 

Οι άντρες διαγωνιζόμενοι διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά έχουν ο καθένας τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Γνωρίζουμε έναν 44χρονο πρώην επαγγελματία παλαιστή, έναν 39χρονο πυροσβέστη, έναν 44χρονο αυτοαποκαλούμενο “συντηρητικό άντρα με αρχές” και έναν 41χρονο νεκροθάφτη που “φοβάται να πεθάνει μόνος.”

 

Οι εξελίξεις στη συνέχεια είναι καταιγιστικές. Αμέσως μετά από ένα εισαγωγικό κοκτέιλ πάρτι, όλοι οι άντρες πηγαίνουν σε ένα κινητό κέντρο συλλογής για να δώσουν δείγματα σπέρματος για έλεγχο. Τα σπερμοδιαγράμματα είναι φυσιολογικά για όλους, ενώ ο “νικητής” που είχε τον υψηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων παίρνει συγχαρητήρια από όλους – και τα επεισόδια γίνονται ακόμα πιο σουρεαλιστικά αργότερα!

Οι άνδρες υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες, όπως πώς αντιδρούν απέναντι σε μια (ψεύτικη) αρκούδα ενώ κάνουν κάμπινγκ με την Κρίστι, πώς αντιμετωπίζουν τη φροντίδα των μωρών κτλ.

 

Ενώ η Κρίστι τελικά θα διαλέξει έναν άντρα, μπορεί να επιλέξει απλώς να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του αντί να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί του και στη δημιουργία παραδοσιακής οικογένειας. Άλλωστε, το σύνθημα της εκπομπής είναι “η αγάπη είναι προαιρετική, η γέννα είναι υποχρεωτική”.