fbpx
Επιλογή Σελίδας

 

Γκόρντον Ράμσεϊ, 57 ετών, ανακοίνωσε πρόσφατα γεμάτος υπερηφάνεια την άφιξη του γιου τους στις 8 Νοεμβρίου 2023. Σε μια συγκινητική φωτογραφία, η σύζυγος του Τάνα φαίνεται να ακτινοβολεί αγκαλιά με το νεογέννητό μωρό τους, ενώ ο Γκόρντον φιλάει στοργικά το κεφαλάκι του.
Η Τάνα Ράμσεϊ, σύζυγος του διάσημου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, γέννησε πρόσφατα το έκτο παιδί τους σε ηλικία 49 ετών. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι και οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν γεμάτοι άγχος καθώς είχε προηγηθεί μια αποβολή.

 

 

Πόσα παιδιά έχει το ζευγάρι

Ο Γκόρντον και η Τάνα, που είναι παντρεμένοι από το 1996, είναι γονείς άλλων πέντε παιδιών: της Μέγκαν 24 ετών, των διδύμων Τζακ και Χόλι 23 ετών, της Τίλι 22 ετών και του Όσκαρ 4 ετών.
Στη σελίδα της στο Instagram, η Τάνα αποκάλυψε ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν μια αγχωτική περίοδος, λόγω της προηγούμενης απώλειας ενός μωρού το 2016. Το ζευγάρι καλωσόρισε ωστόσο αργότερα το πέμπτο παιδί τους, τον Όσκαρ Τζέιμς, τον Απρίλιο του 2019, και τώρα με την άφιξη του νέου μωρού, στο οποίο δόθηκε το όνομα Τζέσι, τα σχέδιά τους για μια μεγάλη οικογένεια ολοκληρώθηκαν.
Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για την Απώλεια Μωρών, η Τάνα μοιράστηκε ένα οικογενειακό πορτρέτο με τον Γκόρντον και τα άλλα παιδιά τους, όπου αναπολούσε το χαμένο μωρό τους.